Stjepana Radića 110, Prikraj, 10370 Dugo Selo
Prodaja: 0952701974; Operativa: 0915238415

O nama

Created with Sketch.
Pema gradnja d.o.o. je tvrtka koja se bavi izvođenjem građevinskih radova i investiranjima. Osnovana je 1997. god. kao građevinski obrt Pema gradnja Petrović u nadi da će svojim kupcima ispunjavati želje u građenju i savjetovanju kod gradnje te davati prijedloge sa sigurnim i kvalitetnim ulaganjem u gradnju što se pokazalo vrlo uspješnim i kvalitetnim. 2012. godine tvrtka je prerasla u Pema Gradnja d.o.o. i od tada posluje pod tim imenom sa vrlo kvalitetnim iskustvom i visokoškolovanim timom.

Osnovna djelatnost je realizacija jednostavnih i najsloženijih građevinskih projekata. Realizacija projekata podrazumijeva planiranje idelogije, pripremu, provjeru te izvedbu svih vrsta građevinsko-obrtničkih radova, elektro radova, radova instalacija vodovoda i kanalizacije te izvedbe strojarskih instalacija kao npr. “ključ u ruke”.

Tijekom 21 godine poslovanja diljem Hrvatske društvo je izraslo u tvrtku opremljenu vlastitom opremom, strojevima i voznim parkom te je po svojim poslovnim rezultatima jedna od kompanija za visokogradnju u Hrvatskoj. Vrhunska tehnička opremljenost, visoko kvalificiran stručan i educiran inženjerski i proizvodni kadar, kvaliteta izgradnje, angažiranje isključivo provjerenih dobavljača, stalno ulaganje u nove tehnologije i kapacitete temelj su našeg uspjeha.

Od osnivanja do danas naše društvo je za razne investitore izgradilo razne objekte uključujući poslovne i stambene objekte te sudjelovalo u izgradnji većih objekata kao npr. poslovnih hala, športske dvorane, hotele, trgovačke centre, industrijska postrojenja, stambeno-poslovne centre te veliki broj suvremenih farmi s pratećim objektima.
MISIJA
Steći povjerenje  svih investitora/kupaca u kvalitetu djelovanja ugovorenih projekata. Učestvovati u pozitivnim idejama i konstantno provoditi stručno usavršavanje svih zaposlenika. Prepoznavanje ideja, ulaganje u opremu i strukturu ljudskog kadra i mehanizaciju, postrojenja i opremu.
VIZIJA
Postati prepoznatljivo društvo  u segmentu  građenja u  Hrvatskoj koji će  biti prepoznatljivi po kvaliteti gradnje.
PEMA GRADNJA d.o.o. za graditeljstvo i usluge

– direktor, Član uprave: Peter Petrović
– zastupa pojedinačno i samostalno
Sjedište/adresa: Stjepana Radića 110, Prikraj (Općina Brckovljani), 10370 Dugo Selo
 Banka: Zagrebačka banka d.d., Trg bana Josipa Jelačića 10, 10000 Zagreb
 IBAN: HR2423600001102335680
 MBS: 080789456
OIB: 91129973046
 Trgovački sud u Zagrebu
 Temeljni kapital 20.000,00 KN uplaćen u cijelosti