O nama

Pema gradnja d.o.o. je tvrtka koja se bavi izvođenjem građevinskih radova i investiranjima. Osnovana je 1997. god. kao građevinski obrt Pema gradnja Petrović u nadi da će svojim kupcima ispunjavati želje u građenju i savjetovanju kod gradnje  te davati prijedloge sa sigurnim i kvalitetnim ulaganjem u gradnju što se pokazalo vrlo uspješnim i kvalitetnim. 2012. godine tvrtka je prerasla u Pema Gradnja d.o.o. i od tada posluje pod tim imenom sa vrlo kvalitetnim iskustvom i visokoškolovanim timom.

Ulaganjem u znanje i usavršavanje našeg tima  nastojimo što brže i efikasnije poboljšati tehnologiju i kvalitetu radova koje izvodimo tako da naši kupci budu što zadovoljniji. Također se bavimo posredovanjem i savjetovanjem u prometu nekretnina te raznim konzultantskim i inženjerskim uslugama za koje imamo zaposleno kvalificirano osoblje u graditeljstvu. Posebno smo specijalizirali tim ljudi za izvođenje fasaderskih tj. toplinskih sustava i izolacija za što posjedujemo i licencu tj. suglasnost ministarstva RH. Tvrtka također posjeduje licencu i suglasnost Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja za izvođenje radova skupine G, H, H.1, I i I.4.

Kao ozbiljnog izvođača i partnera prepoznale su nas i naše prateće banke Zagrebačka banka d.d. i Erste&Steiermaerkische bank d.d. te nas prate u našim ulaganjima i financiranjima. Kao ozbiljna tvrtka srednjeg poduzetništva pružamo i druge pogodnosti kod izvođenja građevinskih radova kao npr. kalkulacije i financijske analize drugih vrsta radova u građevinarstvu.

Osobni podaci:
PEMA GRADNJA d.o.o. za graditeljstvo i usluge

– direktor, Član uprave: Peter Petrović
– zastupa pojedinačno i samostalno

Sjedište/adresa: Stjepana Radića 110, Prikraj (Općina Brckovljani), 10370 Dugo Selo

 Banka: Zagrebačka banka d.d., Trg bana Josipa Jelačića 10, 10000 Zagreb

 IBAN: HR2423600001102335680

 MBS: 080789456

OIB: 91129973046

 Trgovački sud u Zagrebu

 Temeljni kapital 20.000,00 KN uplaćen u cijelosti

Pravni odnosi
Osnivački akt:

NISKOGRADNJA/VISOKOGRADNJA
Vršimo manje vrste niskogradnje npr. postava cestovnih rubnjaka, okoliša kod obiteljskih kuća, urbanih vila, manje složenih objekata, dvojnih objekta, poluugrađenih objekata.

Na visokogradnji smo bazirani na gradnju objekata, toplinske sustave, ventilirajuće fasade, toplinske sustave koji zahtjevaju licence tj. suglasnosti ministarstva RH.